Ce s-a întâmplat cu cei doi câini care au vegheat la căpătâiul Cristinei Țopescu

21 Feb 2020 | scris de Anita Raicu

După moarte fulgerătoare a Cristinei Țopescu, multă lume s-a întrebat care va fi soarta câinilor iubiți ai regretatei prezentatoare tv, Bonnie și Sissi, care au vegheat-o la căpătâi mai multe zile în șir, singuri, fără hrană.

Ce s-a întâmplat cu cei doi câini care au vegheat la căpătâiul Cristinei Țopescu

Cei doi câini se află acum la Sibiu, în îngrijirea dresorului Deborah Faoro, care i-a preluat din București de la asociația ARCA, unde ajunseseră la începutul anului.

”Sunt doi câini cu o poveste grea și mult bagaj nu neapărat fericit după ei. Ele au fost cățelele Cristinei Țopescu și au rămas fără om care să le ofere o viața împreună.

Au rămas fără om pentru că sunt câini mai dificili, cu traume adânci care se manifestă prin probleme comportamentale grave’, a declarat Deborah pentru oradesibiu.ro, adăugând că la finalul terapiei, celor două cățelușe li se vor căuta stăpâni noi.

”Am hotărăt să le iau la mine deoarece le pot oferi înțelegerea și terapia de care au nevoie ca să fie apte de adopție. Celor care m-au întrebat de ce vreau să mă înham la o munca așa grea le am spus: în primul rând, mă mână un profund respect și drag pentru memoria Cristinei, care a oferit o șansă la viață multor câini care altfel ar fi fost eutanasiați.

Mă mână un sentiment de îndatorare fața de un om care și-a dedicat viața pentru cauza lor. Cred că oricine care are posibilitatea de a face un bine, ar fi păcat să nu-l facă. Poate mă mână și un sentiment de tristețe să știu de niște ființe care au rămas ale nimănui, când tot ce caută este o mână de ajutor și o prietenie pe viață”,a mai spus dresorul de câini.


CLICK - Follow us on Google News