3dots.ro

Primarul din Calafat, orașul show-ului fără spectatori: Să respectăm spiritul sărbătorilor, bucurându-ne de puținul pe care îl avem

Primarul din Calafat, orașul show-ului fără spectatori: Să respectăm spiritul sărbătorilor, bucurându-ne de puținul pe care îl avem

Târgul de Crăciun organizat la Calafat a devenit peste noapte un centru de interes al întregii Românii…

Olga Cristina Popa, Kristine pe numele de scenă, chiar și pe cea organizată în Calafat, în cadrul Târgului de Crăciun a insistat și chiar a reușit să-și ducă programul muzical până la capăt într-o pustietate totală, niciun spectator nefiind prezent la fața locului.

Ce-a amuzat toată România e faptul că protagonista intră în dialog cu un public imaginar.   

”Și încă o dată, Calafat. Sunteți pregătiți? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine. Să vă văd brațele sus. Bine acolo!

Haideți să aplaudăm împreună, să ținem ritmul. Să aplaudăm mai tare. Foarte bine!  Haideți băieți, să aplaudăm! Bine!

Calafat, Calafat! Foarte bine, haide să aplaudăm mai tare! Și acolo, în dreapta! Foarte bine”, sunt câteva dintre replicile aruncate de cântăreață de la microfon unui public inexistent.

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Dorel Mitulețu, primarul din Calafat, încearcî să delimiteze instituția pe care o conduce de penibil și consideră că tot miștoul care s-a făcut pe această temă are la bază, bineînțeles, un complot al adversarilor politici.

”Cu mari greutăți și cu buget foarte limitat, este pentru prima dată în istoria localității când la Calafat se organizează un astfel de târg.

Regret că au fost condiții atmosferice neprielnice, care au stricat o seară începută frumos; din păcate, un simplu cetățean ca mine nu are puteri supranaturale pentru a opri ploaia” a scris edilul pe pagina de Facebook.

”Menționez că nu primăria este organizatorul acestui târg de Crăciun, ci ea este doar partener la organizarea acestuia, îndeplinindu-și în totalitate obligațiile: asigurarea domeniului public și energiei electrice pentru eveniment.

Restul cheltuielilor, inclusiv tariful artiștilor, sunt suportate de organizator.

Pe de altă parte, prezența publicului la un eveniment nu poate fi dirijată de către primărie; cei care doresc să frecventeze târgul o fac atunci când vor și când pot.

Prin aceste postări tendențioase, disprețuitoare și batjocoritoare pe Facebook persoanele respective au urmărit să lovească în mine, dar – din păcate – au creat o imagine defavorabilă municipiului nostru, făcând să apară știri negative în mass-media.

Consider că nu merităm eticheta ce se încearcă a fi pusă pe imaginea Calafatului și că ar trebui să respectăm cu toții spiritul sărbătorilor de iarnă, bucurându-ne de puținul pe care îl avem, chiar dacă nu este conform așteptărilor cârcotașilor.

Luna decembrie are prin definiție o semnificație aparte pentru copii; să n-o stricăm! Așadar, să fim mai buni, să fim mai înțelegători, să fim mai toleranți!”, a scris edilul pe Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs