3dots.ro

Călin Donca, în lacrimi la eliberarea din închisoare: „Într-o situație de genul acesta simți ce contează cu adevărat”

Călin Donca, în lacrimi la eliberarea din închisoare: „Într-o situație de genul acesta simți ce contează cu adevărat”

Din articol:

Călin Donca a fost eliberat din închisoare, după ce-a petrecut mai multe luni în arest, începând din septembrie, fiind acuzat de evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipulare a pieței de capital.

Tribunalul Brașov a decis să înlocuiască măsura arestului preventiv în cazul lui Călin Donca, acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital, cu cea a arestului la domiciliu.

La ieșirea din închisoare, Călin Donca a fost așteptat de soție și declarația sa e plină de elemente motivaționale și sentimentale.

„Vreau să mulțumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate și au fost îngăduitori. Mulțumesc prietenilor, familiei, soției eroine care a dus și firma și copiii și absolut tot.

Cel mai greu a fost despărțirea de familie. Ştiți cum este când sunteți într-o situație de genul acesta? Simțiți ce contează cu adevărat, iar ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale.

Copiii fără de care nu puteam să dorm seara. Soția cu care sunt de 15 ani în relație. Nu am stat niciodată despărțiți de ei”, a spus Donca la ieşirea din penitenciar, vizibil emoţionat.

Culmea, Donca n-a pomenit nimic de amantă, care conform gurilor rele din tabloide locuia împreună cu familia sa în aceeași casă…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs