Campion național și balcanic la culturism, găsit înecat în apă de un metru adâncime 

Autor:

Data:

Campion național și balcanic la culturism, găsit înecat în apă de un metru adâncime 

Cătălin Ștefănescu, în vârstă de 30 de ani, din Târgoviște, campion național și balcanic la culturism, s-a înecat în timp ce se afla la pescuit.

Sportivul a fost găsit fără suflare în dreptul localității Lazuri, din județul Dâmbovița, într-un lac de pescuit, duminică, 9 iulie 2023.

Anchetatorii spun că, cel mai probabil, sportivului i s-a făcut rău și s-a înecat în apa care nu depășea un metru adâncime.

”Polițiștii au fost sesizați de administratorul unui lac cu privire la faptul că o persoană este decedată.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Cătălin Ștefănescu a făcut parte din lotul național pentru Campionatul Balcanic 2020, fiind printre cele mai mari nume din culturismul românesc, cu un palmares care cuprinde un titlu de campion, dar și un titlu balcanic.

Cunoscuții și prietenii au rămas înmărmuriți la aflarea veștii.

”Ai fost un exemplu extraordinar pentru mine,bunul simt si respectul de care dadeai dovada erau calitatile tale cele mai frumoase,te priveam mereu cu admirație si iti strangeam mâna bucuros ori de cate ori ne intalneam la sală,vei rămâne veșnic campion in inimile noastre !!! Rămas bun prieten drag !!!”, este mesajul lui Dan Oncescu.

”Nu putem exprima prin cuvinte ceea ce simtim, mai ales familia lui.Astazi este o zi trista pentru toti, cuvintele nu-si mai au loc…Fac aceasta postare facand apel catre toti cei care l-au cunoscut pe Catalin si nu numai, cine doreste sa ajute familia lui in aceste momente grele si doreste sa ofere un mic ajutor financiar, vom strange totul la noi la sala, acolo unde Catalin era alaturi de noi zi de zi… Regret nespus de mult totul.Adio colegul meu, campion!”, a scris Iulian Nedelcu

”Viața este nedreaptă,dar poate suntem prea mici sa judecăm noi”viața”. Un băiat cu mult bun simt, modest, liniștit. Un sportiv ambițios, perseverent,cu rezultate foarte bune la nivel național și european! Dumnezeu sa te ierte, Câtă, Drum lin către îngeri George Catalin Stefanescu”, a scris Virgil Ghinea.

”Datorita tie eu am ales sa fac acest sport. Tu m-ai invatat si m-ai facut sa-mi placa, sa iubesc sportul ! Nu am cuvinte. Soc – este putin spus! Un campion aici ai fost si vei ramane pt toti cei care te-au cunoscut! A fost o onoare sa fiu eleva ta ! Drum lin, Cătă!”, a scris Angelica Dragos.