3dots.ro

Campionul de culturism care s-a înecat în apa de numai un metru adâncime ar fi  fi suferit de o boală ce i-a provocat o criză

Campionul de culturism care s-a înecat în apa de numai un metru adâncime ar fi  fi suferit de o boală ce i-a provocat o criză

Cătălin Ștefănescu, campion național și balcanic la culturism și antrenor, și-a pierdut viața după ce s-a înecat, în mod aparent absurd, într-un lac în care apa avea doar un metru adâncime.

Incidentul s-a produs duminica trecută. Cătălin Ștefănescu se afla la pescuit cu un alt prieten, în zona lacului de la Lazuri, comuna Comișani, din județul Dâmbovița.

Prietenul care îl însoțea pe sportiv se dusese oănă acasă, iar atunci când s-a întors, din nefericire, nu mai era nimic de făcut.

Anchetatorii bănuiesc faptul că sportivul s-a înecat în apa de doar un metru adâncime după ce i s-ar fi făcut rău și s-ar fi scufundat.

Surse apropiate anchetei afirmă că se pare că sportivul suferea de epilepsie și chiar în acel moment ar fi suferit o criză.

”Polițiștii au fost sesizați de administratorul unui lac cu privire la faptul că o persoană este decedată. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Prietenii lui Cătălin Ștefănescu au făcut un apel, pe Facebook, pentru a ajuta financiar familia îndoliată. Se pot face donații în contul RO51RZBR0000060023490935, deschis la Raiffeisen Bank pe numele Florentina Loredana Ștefănescu, sau direct la Sala de fitness Cross Gym din Târgoviște, Pavcom, etajul II.

Cătălin Ștefănescu a făcut parte din lotul național pentru Campionatul Balcanic 2020, fiind printre cele mai mari nume din culturismul românesc, cu un palmares care cuprinde un titlu de campion, dar și un titlu balcanic.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs