Unde a fost găsit candidatul la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, dat dispărut

07 Noi 2019 | scris de Anita Raicu

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale susținut de Partidul Neamul Românesc, a dispărut în cursul nopții de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat.

Unde a fost găsit candidatul la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, dat dispărut

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Peia se afla în campanie electorală în Cluj Napoca și, la terminarea activităților, echipa SPP care îl însoțea - acesta beneficia potrivit legii de mașină cu șofer și ofițer de protecție - l-a lăsat la hotelul unde era cazat.

Ninel Peia urma să fie preluat de echipa SPP a doua zi, la 8 dimineața. La ora 1,17 noaptea, acesta a plecat din hotel, îmbrăcat în costum și cu o borsetă, potrivit surselor citate, plecând într-o direcție necunoscută.

A doua zi el nu a mai putut fi contactat nici de ofițerul SPP nici de staff-ul de campanie, și nici nu a mai răspuns la telefon.

În urma acestui incident, a fost sesizată poliția și a fost informată familia acestuia, fiind în desfășurare o anchetă în acest caz, au precizat sursele citate.

Contactată de Antena 3, soția lui Ninel Peia a răspuns calm: "Nu vă îngrijoraţi, dispare des".

Și chiar așa s-a și întâmplat, Ninel Peia a fost găsit joi noaptea la Mănăstirea Putna, au declarat surse din anchetă.

”A fost găsit la Mănăstirea Putna, unde a spus că a mers să se roage”, au declarat surse din anchetă.

Poliția Cluj a pecizat că Ninel Peia era cazat în mănăstire și nu a fost victima niciunei infracțiuni.

”Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens în care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, au declarat polițiștii.


CLICK - Follow us on Google News