Caracal.Probele din pădure, plasate recent? 'Dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curaţi şi cenuşa la suprafaţă!'

07 Aug 2019 | scris de Anita Raicu

Ancheta în cazul de la Caracal pare să ia o turnură aparte. Avocatul Luizei Melencu consideră că probele găsite la liziera pădurii din apropierea Caracalului nu s-ar fi putut păstra atât de bine după atâtea luni.

  • Caracal.Probele din pădure, plasate recent? 'Dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curaţi şi cenuşa la suprafaţă!'

Tonel Pop susţine că are dubii cu privire la osemintele găsite de anchetatori în pădurea de lângă Caracal. Pop a precizat că "am suspiciunea că aceste probe au fost puse foarte recent acolo".

"Din punctul meu de vedere, acele probe puteau fi alterate foarte uşor. Eu sunt foarte mirat, cum, după atâtea ploi, cenuşa şi oasele erau la suprafaţa ierbii? Deci, să ne înţelegem, osemintele şi cenuşa nu erau în saci. Erau pe iarbă, răsturnate, iar sacii erau la şapte metri distanţă.

Deci, el a scuturat sacii, după care i-a aruncat mai departe. Prin ploile respective, chiar torenţiale, prin micile inundaţii, normal că acea cenuşă, ştim şi noi, se împrăştie, se duce, se diluează.

Eu am suspiciunea că aceste probe nu au fost puse acolo la momentul când spune el, eu cred că au fost puse foarte recent acolo.

Sacii erau curaţi. Păi dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curaţi şi cenuşa la suprafaţă", a dezvăluit avocatul Tonel Pop la RTV.

Conform celor mai noi informaţii legate de Cazul Caracal, anchetatorii au găsit noi fragmente de oase şi dinţi umani în cenuşa descoperită lângă pădurea indicată de Gheorghe Dincă.

Oamenii legii au adus câini pentru a căuta noi probe, iar astăzi urmează să fie excavate gropile betonate din curtea suspectului.

În paralel, mama şi bunicul Luizei Melencu, fata de 18 ani răpită de Dincă în aprilie, au fost audiaţi la sediul Poliţei. Cu o întârziere de peste 10 zile, anchetatorii au început să verifice şi datele din telefoanele lui Gheorghe Dincă. 

SHARE