3dots.ro

Imaginea lui Carmen Iohannis, folosită pentru promovarea unui brand de bijuterii

Imaginea lui Carmen Iohannis, folosită pentru promovarea unui brand de bijuterii

Compania Malvensky Corporation, care operează brandul de bijuterii Malvensky, a postat duminică pe contul său oficial de Facebook un mesaj promoțional și trei fotografii în care apare chiar Carmen Iohannis, soția președintelui României, Klaus Iohannis.

Mesajul, publicat în limba engleză, spune că ”prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să își completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din colecția Malvensky Grace Diamonds.

Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”.

Fotografiile publicate pe pagina Malvensky Corporation sunt din cadrul ceremoniei ce s-a desfășurat sâmbătă în Germania, unde președintelui Klaus Iohannis i s-a decernat Premiul Civic German, conferit de Fundația Civică Bad Harzburg.

Ceremonia a avut loc la Castelul Benrath, din Düsseldorf, Republica Federală Germania, potrivit comunicatului Administrației Prezidențiale.

Este de precizat faptul că Imaginile postate pe Facebook de compania Malvensky Corporation SRL sunt similare cu unele dintre fotografiile postate de Administrația Prezidențială de la ceremonia din Germania, dar nu sunt identice.

În fotografiile companiei, Carmen Iohannis apare cu două bijuterii ce pot fi găsite pe site-ul oficial al companiei: un inel Monte Carlo, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, de 12.500 lei, și un colier Monaco, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, de 48.000 lei, informează G4Media.

Nici Administrația Prezidențială și nici compania Malvensky Corporation SRL nu au răspuns, pentru moment, întrebărilor jurnaliștilor legate de natura contractului care a permis companiei să utilizeze imaginea lui Carmen Iohannis în scopuri promoționale.

În funcție de răspunsul oferit, se poate spune că un nou scandal public e pe cale să se nască, referitor la dreptul de a participa la o campanie de imagine a șefului statului român…

Malvensky Corporation SRL este fondată și deținută de Simona-Malvina Cservenschi, fostă prezentatoare de știri la TVR, care în 2012 și-a lansat o firmă care produce și vinde bijuterii.

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu și a avut anul trecut un salariu net lunar de circa 3.440 de lei. Familia Iohannis a mai încasat anul trecut 44.389 lei din închirierea unora dintre cele șase case și apartamente deținute, potrivit declarației de avere.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs