Modul prin care o femeie a fost lăsată fără casă de către fostul iubit, după o ceartă

01 Sep 2021 | scris de Ioana Tomozei

O femeie din judeţul Iaşi a rămas fără casă şi teren, după o ceartă conjugală, în urma căreia şi-a părăsit domiciliul pentru scurt timp.

Modul prin care o femeie a fost lăsată fără casă de către fostul iubit, după o ceartă

După o ceartă cu ceva mai mult zvâc, o ieșeancă și-a părăsit domiciliul, deși casa îi aparținea, urmând să revină după ce iubitul său și-ar fi luat lucrurile și ar fi plecat, lucru care nu s-a mai întâmplat...

După aproximativ două luni, bărbatul şi-a dus la îndeplinire un plan malefic. El s-a dus la notar împreună cu o altă femeie, care s-a dat drept iubita sa., având şi buletinul acesteia, care rămăsese în casă, în momentul în care fosta iubită a părăsit domiciliul.

Notarul nu a sesizat diferenţa de fizionomie dintre cele două femei şi a acceptat și certificat cererea prin care bărbatul era împuternicit pentru să vândă casa şi terenul de peste 1.000 de metri pătraţi, proprietăți aflate în posesia fostei iubite. 

La scurt timp după îndeplinirea formalităților, bărbatul şi-a sunat fosta iubită şi chiar i s-a lăudta, spunându-i că i-a vândut casa.

Tinerei nu i-a venit să creadă şi chiar s-a dus la faţa locului, constatând că în casa ei se mutaseră deja alte persoane. 

Ieșeanca a făcut plângere la Poliţie, iar bărbatul a fost acuzat de înşelăciune, uz de fals, instigare la fals privind identitatea şi participaţie improprie la fals intelectual.

Ela fost condamnat la 5 ani de închisoare, iar femeia a cerut şi daune morale în valoare de 100.000 de lei plus plata a 12.000 de euro care ar fi reprezentat chiria. Instanţa a decis să plătească doar 30.000 de lei daune morale, iar bărbatul a făcut apel, cazul judecându-se încă. 

Cumpărătorul va trebui şi el să se adreseze instanţei, pentru a-şi recupera banii pe care i-a dat pe casa care i-a revenit proprietarei de drept.  


CLICK - Follow us on Google News