3dots.ro

Cătălin Bordea, după decesul mamei sale: ”În sufletul meu e vie și mă ține în brațe când am nevoie”

Cătălin Bordea, după decesul mamei sale: ”În sufletul meu e vie și mă ține în brațe când am nevoie”

Din articol:

”Nu mai am o mamă, fizic”, și-a început Cătălin Bordea postarea făcută pe Instagram, prima după ce mama lui s-a stins din viață.

Mihaela Bordea s-a stins, miercuri, 31 ianuarie 2024, după ce în ultimii cinci ani a luptat împotriva unei boli nemiloase, cancerul.

La câteva zile după ce și-a pierdut mama, Cătălin Bordea a găsit puterea să facă primele declarații, recunoscând în mesajul postat pe contul său de Instagram că nu trece printr-o perioadă ușoară, dar are mai mulți prieteni alături.

Cătălin Bordea: ”Așa se naște depresia, copii mari, care speră la un trecut mai bun”

”Am sănătate, am o bunică cu multe sfaturi, am un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă țin pe linia de plutire, am luciditate și recunoștință. Am o meserie care face lumea fericită și care mă apropie de oameni pe care nu îi cunosc ca si cum ne știm de o viață.

Nu mai am o mamă, fizic, însă în sufletul meu e vie, e liniștită, zâmbește și mă ține în brațe când am nevoie. Ne pierdem timpul cu judecăți față de niște părinți care funcționau în altă realitate și pierdem prezentul.

Și uite așa se naște depresia, copii mari, care speră la un trecut mai bun. Aseară am visat-o. Mi-a zis: „Copile, acuma nu mai depindem de telefon. Acum poți vorbi oricând cu mine, în gând, că te aud”. Mama, care m-a făcut atât de tânără încât la un moment dat eu îmi făceam temele într-o cameră, ea în cealaltă”, mărturisește Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea, abandonat în autobuz de propriul tată

Cătălin Bordea nu a fost un copil dorit, părinții săi fiind prea tineri pentru a-și asuma creșterea unui copil. Mama lui chiar a vrut să facă avort. El a povestit că a crescut alături de părinți până la vârsta de doi ani, când tatăl l-a abandonat în autobuz. Norocul său a fost că bunica lui l-a găsit și i-a purtat de grijă.

”Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.

Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât.

Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a mai povestit Bordea la TV acum ceva vreme.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs