S-a aflat cauza morții tânărului agent SASS care s-a prăbușit pe trotuar, în fața penitenciarului, după ce a ieșit din tură

S-a aflat cauza morții tânărului agent SASS care s-a prăbușit pe trotuar, în fața penitenciarului, după ce a ieșit din tură

Agent operativ la SASS (Structura Asociată pentru Măsuri de Securitate Specială) din Penitenciarul Aiud, lui Alexandru-Cristian Dreghici i s-a făcut rău imediat după ce a ieşit din tură, pe trotuarul din faţa locului de muncă, în jurul orei 15.

Agentul, care lucra de un deceniu în structura de la Penitenciarul Aiud, a fost preluat de un echipaj SMURD, dar a decedat la spital.

Conform rezultatelor necropsiei efectuate în cursul zilei de marți, 9 ianuarie 2024, Alexandru-Cristian Dreghici a murit din cauza unui infarct miocardic.

Tânărul în vârstă de 31 de ani nu era înregistrat nicăieri ca suferind de vreo boală cronică sau de o altfel de afecțiune.

Colegii deplâng dispariția lui Alexandru: “A fost ultimul cu care am dat mâna”

Unul dintre tinerii mei colegi, un tânăr care a crescut sub ochii mei, un tânăr pe care l-am îndrumat şi sfătuit, alături de care am participat la zeci de misiuni, împreună cu care am mâncat la aceeaşi masă ani de zile, unul dintre copiii mei, a plecat la ceruri! Azi dimineaţă, la ora 7:30, când am ieşit din serviciu, a fost ultimul coleg cu care am dat mâna. Acum, nu mai este!

Doamne, cât de crudă poate fi viaţa, uneori! Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace! Penitenciarul Aiud şi SASS au pierdut un om de valoare. Noi, cei care am muncit alături de tine, am pierdut un prieten şi un camarad de nădejde”, a transmis, pe Facebook, un angajat al Penitenciarului Aiud.

Sindicatul de la Penitenciarul Aiud:  “Ne-a părăsit un om de mare caracter”

Şi reprezentanţii Sindicatului de la Penitenciarul Aiud au transmis un mesaj de condoleanţe la” trecerea la cele veşnice, la o vârstă prea tânără” a colegului lor.

“Dragi colegi, vă anunţ cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veşnice, la o vârstă prea tânără, a colegului nostru, Dreghici Alexandru-Cristian, care activa în cadrul grupei SASS, din cadrul Penitenciarul Aiud. Nu există cuvinte care să poată alina durerea şi tristeţea familiei, rudelor şi apropiaţilor.

Noi, colegii lui, împărtăşim această mare pierdere, durere şi urăm multă putere familiei întru depăşirea acestei mari tristeţi! Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare.Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea şi înţelepciunea.

Un specialist priceput şi un om cu o conduită ireproşabilă. Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Federaţiei Sindicatelor din Sistemul Penitenciar.