Detalii despre crima din Cernavodă. «Nici nu pot să respir, că tremur toată!»

08 Apr 2021 | scris de Monica Nistor

Trupul neînsufleţit al unei femei, profesor și psiholog şcolar la un liceu din Medgidia, a fost găsit după ce pompierii au spart uşa apartamentului în care locuia, încuiată pe dinăuntru. 

Detalii despre crima din Cernavodă. «Nici nu pot să respir, că tremur toată!»

Alarma a fost dată de sora victimei. După ce a încercat în zadar să intre în apartament, femeia ei a sunat la 112 şi a cerut ajutor pentru deblocarea uşii.

Pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa casei. Au găsit-o pe profesoară legată de pat, cu un căluș în gură. După toate aparenţele, sfârşitul ei a fost înfiorător.

''La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere si o autospeciala de descarcerare. De asemenea în sprijin a venit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța.

Sosiți la fața locului, colegii au deblocat ușa cu mijloacele din dotare, iar în casă a fost găsită o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarata decedată'', a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt, ISU Dobrogea.

''Am auzit că avea căluş în gură şi gâtul tăiat, ce mi-au spus poliţaii. Era profosoară de psihologie la Medgidia. Nici nu pot să respir, că tremur toată. Nu avea nici copii, nu era nici căsătorită, nu ştiu, nu am văzut-o cu niciun bărbat în casă'', a spus o femeie care o cunoştea pe profesoara ucisă cu bestialitate.

''Suntem şocaţi. Era de religie catolică si am felcitat-o cu toţi pentru sărbătorile pascale. Mi-a răspuns la mesaje. Un om extraordinar, un psiholog şcolar extrem de calm. Un om care nu a avut niciodată un coflict cu nimeni'', a spus Elena Nichita, directoarea de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia.

Principalul suspectul în acest caz ar fi un pacient ale acesteia, având în vedere faptul că femeia era şi psiholog. Bărbatul a fost angajat ca să schimbe nişte obloane la locuinţa femeii, potrivit unor surse din anchetă citate de Antena 3.

El a fost prins, la doar câteva ore de la descoperirea cadavrului, în apropierea localității Deleni, acolo unde încerca să se sinucidă. Luase otravă de şobolani şi acid de baterie.


CLICK - Follow us on Google News