Cetățeanul turmentat, angajat la primăria condusă de Elena Lasconi

29 Ian 2021 | scris de Monica Pavelescu

Elena Lasconi, primar în Câmpulung Muscel, i-a însuflețit pe locuitorii orașului, după ce vineri a publicat pe Facebook rezultatul unui control spontan printre angajaţii primăriei cu etilotestul.

Cetățeanul turmentat, angajat la primăria condusă de Elena Lasconi

Evident, nu putea lipsi cetățeanul turmentat, găsit cu alcoolemie de 0,85 la mie a fost trimis acasă.

"Ce dulce e viața când ai job sigur la stat! Am început controale spontane printre angajații Primăriei cu....etilotestul. Au fost verificați doi angajați până acum.

Pe unul l-am trimis acasă pentru că alcoolemia e de 0,85 la mie alcool pur în aerul respirat.

Asta înseamnă că e beat. Dacă era la volan ar fi avut dosar penal riscând închisoare de la unu la cinci ani. Dar cum e angajat la stat”, a spus primarul Elena Lasconi în postarea de pe Facebook.

Locuitorii oraşului au felicitat iniţiativa
"Felicitări pentru acțiune și comunicare! O parte dintre cetatenii orașului nostru nu sunt obișnuiți sa li se comunice absolut toate acțiunile din Primarie.

Ei erau obișnuiți sa se meargă la “mică înțelegere” fără sa știm cei din afara sistemului ce se întâmpla de fapt in interiorul instituțiilor de stat.

Fraților ce face doamna primar este normalitate, asa trebuie sa fie, sa știm pe cine plătim", spune un localnic pe Facebook.

"Bravo doamna primar! Statul la stat e cam greu cu dvs care veniți din privat și știți cum e cu munca! Spor la detectat nereguli și sunt muuulte", a mai spus cineva.

"Doamna Lasconi, sa le reduceți salariu respectiv la salariu minim pe economie adică 1300 de lei , da sa si muncească pentru acest salariu cum muncesc atâția oameni din Romania , ca abia într-un an de zile își pot cumpăra o ....o bicicleta nu O mașină, cum au toți bugetarii de se duc in fiecare weekend la ski sau la mare", propune un localnic.


CLICK - Follow us on Google News