Chef Foa, prins drogat în trafic, depistat pozitiv la cocaină și canabis

Chef Foa, prins drogat în trafic, depistat pozitiv la cocaină și canabis

Florin Scripcă, cunoscut publicului sub numele de Chef Foa, jurat la emisiunea Masterchef, difuzată de ProTV în anul 2021, a fost depistat în trafic, în București, pozitiv la două droguri: cocaină și canabis, potrivit unor surse citate de G4Media.

Update: Poliția a anunțat că asupra acestuia au fost găsite și ”4 țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător”. A fost deschis un dosar penal.

”La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

Totodată, polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal, iar cu această ocazie au fost găsite 4 țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, informează Poliția, într-un comunicat de presă.

Chef Foa a devenit celebru în România când a mai fost jurat al emisiunii ”Masterchef”, iar apoi a fost un participant activ în rețelele de socializare.

Chef Foa are 40 de ani și și-a început cariera ca bucătar în Londra. A fost angajat o perioadă la compania de catering a celebrului bucătar Jamie Oliver, conform presei mondene.