3dots.ro

Cine este bărbatul care l-a convins pe tatăl din Chiajna, care şi-a luat fiica ostatică, să se predea

Cine este bărbatul care l-a convins pe tatăl din Chiajna, care şi-a luat fiica ostatică, să se predea

Deznodământul fericit al incidentului ce s-a petrecut în Chiajna, în care un tată își șinea fiica ostatică în casă și amenința că va arunca totul în aer, oferă o perspectivă clară asupra cui deține în momentul de față puterea în România.

Incidentul s-a terminat după mai bine de 28 de ore în care negociatorii Poliţiei Române au încercat să îl convingă pe bărbatul din Chiajna să nu facă un gest necugetat care să o pună în pericol pe fiica sa în vârstă de cinci ani.

Dar starea de criză nu s-a sfârșit datorită intervenției organelor statului, ci în urma discuției pe care tatăl care își ținea fiica ostatică a avut-o cu o avocată și un alt bărbat, cărora le-a permis să intre în casă.

Conform Antena 3 CNN, bărbatul care l-a convins pe tatăl care își ține fiica de cinci ani ostatică se numește Liviu Iordan și este liderul lumii interlope din Chiajna.

Liviu Iordan, cunoscut pentru implicarea sa în numeroase scandaluri, a stat de vorbă cu tatăl fetiţei şi l-a convins, într-un final, să se predea.

Liviu Iordan a confirmat informaţia pentru Antena 3 CNN, însă nu a dorit să facă alte comentarii pe marginea acestui subiect.

Modul în care a fost rezolvată această situație de criză aduce aminte de tragicul eveniment petrecut la Caracal, în care oamenii legii au apelat tot la liderii interlopi locali pentru a coordona căutarea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Măceșanu, ucise de Gheorghe Dincă.

Oamenii care locuiesc în zonă nu îl cunosc pe tatăl fetiţei ca pe o persoană agresivă, iar totul a pornit de la o dispută cu soţia, care l-ar fi ameninţat că va obţine un ordin de protecţie împotriva sa.

După intervenţia poliţiştilor, ajutaţi de liderul interlop din Chiajna, Liviu Iordan, fetiţa a fost salvată, iar acum a rămas în grija bunicilor din partea tatălui.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs