Timișoara. Chirurg acuzat că şi-a pedepsit fiul din cauza notelor mici – video

Timișoara. Chirurg acuzat că şi-a pedepsit fiul din cauza notelor mici – video

Un medic chirurg, condamnat cu suspendare în 2017 pentru că şi-a bătut soţia, este cercetat acum într-un dosar penal în care este acuzat că şi-a bătut fiul de 13 ani.

Radu Blagoe, un medic chirurg de la Spitalul CFR din Timişoara, condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru că a bătut-o în anul 2013 pe soţia sa, pe care o suspecta că îl înşală, este acuzat că l-a bătut pe fiul său în vârstă de 13 ani, care i-a fost încredinţat la divorţ.

Carolina Fodor, mama băiatului, care locuieşte în Austria a relatat că vineri, 8 noiembrie 2019, a primit de la fiul său mai multe mesaje: ”Ajută-mă, mama! Spune-i lui bunu… repede… te rog… să sune la 112… să vină Poliţia… te roooog… pe mine mă dor coastele de nu mai pot… mă doare când respir!”.

Mama a mai declarat pentru renaşterea.ro că fiul său i-a trimis şi poze care dovedesc că a fost lovit și că băiatul ar fi fost bătut de tatăl său pentru că a luat un 6 la Istorie şi un 7 la Limba latină.

Femeia a spus că a alertat Protecţia Copilului şi Poliţia şi a plecat de urgenţă spre ţară, iar copilul a fost internat la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu”.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Timiş, copilul a fost externat luni, 11 noiembrie, iar pe numele tatălui a fost deschis un dosar penal de rele tratamente aplicare minorului. Între timp, încadrarea a fost schimbată în loviri şi alte violenţe.

Contactat de jurnalişti pentru a exprima un punct de vedere, medicul a refuzat să comenteze acuzaţiile care i se aduc.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU