3dots.ro

Chișinău. Moarte ciudată a unui tânăr actor, găsit fără suflare și cu mâinele legate

Chișinău. Moarte ciudată a unui tânăr actor, găsit fără suflare și cu mâinele legate

Opinia publică din Chișinău este bulversată de modul în care a decedat tânărului actor Ștefan Bouroșu, care a fost găsit fără viață în apartamentul său închiriat, potrivit poliției, cu mâinele legate la spate, iar ușa și geamurile locuinței erau încuiate din interior.

Ștefan Bouroșu. actorul în vârstă de 32 de ani, a fost de negăsit timp de câteva zile, așa că tatăl său a venit la Chișinău, iar pentru că nu a putut pătrunde în apartamentul fiului său, a solicitat intervenția celor de la 112, care au deblocat ușa.

La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și medicul legist pentru primele investigații.

”În cadrul cercetării la fața locului s-a constatat că ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în yală, geamurile la fel fiind închise, colegii de la IGSU deblocând ușile în prezența tatălui victimei.

Medicul legist, examinând la fața locului cadavrul, nu a depistat urme de moarte violentă, urmând a fi expediată ulterior expertiza medico- legală.

Experții din cadrul CTCEJ au efectuat toate măsurile ce se impun în vederea ridicării și acumulării tuturor probelor pe cazul dat”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului General al Poliției.

Polițiștii pleacă de la ipoteza unui suicid, afirmând că actorul care suferea de depresie în ultima perioadă locuia singur, iar probe privind intrarea persoanelor străine în locuința în care a fost găsit mort nu au fost depistate.

”Poliția precizează faptul că la moment este examinată versiunea de suicid. Aceștia au stabilit că bărbatul locuia de unul singur, urme de pătrundere sau de acces în locuință nu au fost depistate și nici amprente străine.

Oamenii legii au audiat și medicul curant al bărbatului care a confirmat starea de depresie din ultima vreme a acestuia”, au notat oamenii legii.

Moartea actorului a stârnit o dezbatere intensă în mediile de socializare virtuală.

”Îl cunosc pe Ștefan de vreo 14 ani.Da, eu nu am discutat în ultimele luni cu el. Nu cunosc în ce starea psihologică era. Însă descrierea modului cum a fost găsit decedat – este departe de un suicid”, a comentat Rodion Gavriloi.

”Ne spun că poți face suicid cu mâinele la spate si cu sacoșa în cap….”, pune la îndoială varianta oficială Violeta Gașițoi, o avocata din Republica Moldova, stabilită acum în străinătate.

Foștii colegi de scenă ai lui Ștefan Bouroșu, deplâng moartea prematură a acestuia.

”În sfârșit, o promoție de actori care să joace personaje inteligente și rafinate. Demult n-a văzut teatrul moldovenesc așa ceva, se pare că mai avem o șansă” – am ieșit fericită cu acest gând de la spectacolul “Clasa noastră”, în regia Luminiței Țâcu.

Spectacolul, și el…ex-tra-or-di-nar. Și cât de frumos a jucat Ștefan Bouroșu…Habar n-am, nu-mi amintesc când am făcut cunoștință cu el, dar de fiecare dată când ne întâlneam, era jovial, mă îmbrățișa cu prietenie și avea ceva să povestească.

Ultima oară însă, a făcut un efort să pară bucuros. L-am văzut cu cearcăne, cu un zâmbet rătăcit și părea foarte obosit”, a scris Catălina Molodoi.

”Ultima oară ți-am propus să mai facem un tort anul ăsta…Tu ai văzut mesajul dar nu mi ai răspuns.. probabil pu că știai deja că asta nu se va mai repeta. Zbor lin Ștefan…O să mi fie dor de tine…”, a menționat actrița, Alina Stoianov, pe pagina ei de Facebook.

”Un actor și un OM minunat, cel care a dat viață mai multor personaje pe scena teatrului, cel care uimea lumea cu blândețea sa, cu carisma sa.

Condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut!Ștefan ne vei lipsi! Pe holul teatrului vor rămâne fotografiile cu tine! ADIO…”, au notat reprezentanții Teatrului Național Eugene Ionesco, instituție în care a activat tânărul.

Actorul a fost înmormântat, miercuri, în cimitirul din Strășeni, orașul său natal.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs