3dots.ro

Cine este fiica Elenei Lasconi: susținătoare a drepturilor LGBTQ+ și anticapitalistă, spune că a ajuns la Paris ”pe propriile puteri”

Cine este fiica Elenei Lasconi: susținătoare a drepturilor LGBTQ+ și anticapitalistă, spune că a ajuns la Paris ”pe propriile puteri”

Atenția opiniei publice a fost atrasă în acest sfârșit de săptămână de un conflict între generații care, în alte vremuri, s-ar fi spălat în familie…

Fiica Elenei Lasconi și-a repudiat public mama într-o reacție violentă postată pe contul său de Instagram în care a acuzat-o de homofobie, după ce aceasta a declarat că a participat la referendumul pentru familie și a votat DA.

”Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a declarat Elena Lasconi, în emisiunea ”Insider Politic”, de la Prima TV.

Oana Lasconi are 31 de ani, trăiește la Paris, unde s-a mutat în urmă cu șapte ani, ”prin propriile puteri”, după cum susține, urmându-și pasiunea pentru gaming.

Potrivit contului său de Instagram, Oana Lasconi se declară ”anticapitalist transilvănean în Paris” (Transylvanian anticapitalist in Paris, după propria descriere – N.R.), susținătoare a comunității LGBTQ+, din care susține că face parte, veterană a jocurilor online, pasionată de muzică și dorește să devină scriitoare

Oana Lasconi a postat, duminică seară, un mesaj în care susține că ”drepturile omului nu sunt păreri de dezbătut”.

”1.Familia tradițională poate fi susținută fără îngrădirea drepturilor altora.

2. Să schimbi Constituția de la ”între soți” la ”între un bărbat și o femeie” este cea mai clară dovadă de homofobie.

3. Să ”nu ai o problemă cu oamenii LGBTQ+” nu este compatibil cu a nu le oferi aceleași drepturi ca altor persoane.

4. Drepturile omului nu sunt păreri de dezbătut.

5. M-am mutat la Paris pe propriile puteri și am muncit peste 10 ani pentru fiecare bani din cont.

6. Poziția mea politică este de stânga, însă nu stânga românească actuală sau istorică. Sunt socialistă pentru că susțin cu tărie că avem de unde să îi ajutăm pe toți. În loc să dăm bani pe războaie, trebuie să îi hrănim pe cei înfometați.

Sunt anticapitalistă pentru că lumea actuală prioritizează profitul chiar și peste supraviețuirea omenirii. Putem să avem o piață liberă și de succes și fără să facem sacrificii abjecte sau să concentrăm averea planetei într-o mână de oameni”, scrie Oana Lasconi.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs