Poliția Capitalei anunță că cercetează polițistele care au ajuns vedete pe pagina lui Ciutacu. Reacția jurnalistului

Poliția Capitalei anunță că a deschis o anchetă după ce jurnalistul Victor Ciutacu a publicat pe pagina sa o imagine în care două agente de poliție de la Secția 3 fumează și beau cafea.

În imagine, ceea ce frizează normele instituite într-un organism cu reguli și regulamente cum e Poliția română, e faptul că una din cele două polițiste nu are grade pe uniformă și poartă sandale, brățara la o gleznă, machiajul excesiv și lungimea manichiurii.

"În urma apariției în spațiul public a unei fotografii, în care sunt prezentate două polițiste, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale.

Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului", anunță instituția.

La rândul său, Victor Ciutacu a comentat reacția Poliției.

”Multă treabă are și Miliția! Anchetă să ce? N-au regulament? Nu le-au văzut șefii când au intrat în tură? Au pătruns în secție la adăpostul întunericului?

Tot atunci le-au crescut și ghearele? Veneau direct de la salon și au scăpat de ochiul vigilent al superiorului? Ăleia din dreapta i s-a agățat brățara involuntar de gleznă, i-au sărit gradele de pe umeri și i-au ieșit degetele de la picioare prin pantofi?”, a scris Ciutacu, pe pagina lui de Facebook.