S-a stins din viaţă Claudia Ion, unul dintre cei mai experimentaţi oameni de media din România

18 Mai 2021 | scris de Monica Pavelescu

S-a stins din viaţă Claudia Ion, unul dintre cei mai experimentaţi oameni de media din România. A coordonat, printre altele, publicitatea pentru TVR, Kanal D şi a staţiilor Intact.

S-a stins din viaţă Claudia Ion, unul dintre cei mai experimentaţi oameni de media din România

Claudia Ion s-a stins din viaţă în această dimineaţă. În luna iunie, ar fi împlinit 53 de ani. Suferea de o boală necruţătoare care s-a agravat în ultimul an.

Claudia Ion va fi înmormântată joi, pe 20 mai, în comuna Ion Luca Caragiale, satul Mărginenii de Sus, din judeţul Dâmboviţa, locul în care avea o casă de vacanţă.

Dumnezeu să o odihnească!

__________

În perioada 1999-2006 a lucrat în regia de publicitate ArboMedia, ocupând mai multe poziţii, în ultimii ani ca director general adjunct, în compania condusă atunci de Şerban Ciuşcă.

În octombrie 2006, Claudia Ion a intrat în echipa postului Kanal D, unde a ocupat timp de nouă ani poziţia de director de vânzări

A lucrat în media în grupul Intact. A venit în Intact de la 1 septembrie 2015 ca director de vânzări Antena 3, un departament nou înfiinţat al postului de ştiri din grupul Intact.

O lună mai târziu, Claudia Ion a fost numită director comercial pe toate staţiile Intact. Doi ani mai târziu, în 2017, a fost numită şi Channel Manager şef pente Antena 1.

În septembrie 2019, Claudia Ion a încetat colaborarea cu grupul Intact.

A fost prezentă aproape 10 ani (cinci mandate) în boardul EGTA, Asociaţia Regiilor de Vânzări pentru Televiziune şi Radio, de la Bruxelles


CLICK - Follow us on Google News