Cluj. Câine hrănit cu carne în foiță de aur: ”Binemeritatul creekstone ribeye pentru cel mai bun campion” – video

Cluj. Câine hrănit cu carne în foiță de aur: ”Binemeritatul creekstone ribeye pentru cel mai bun campion” - video

Există parcă o întrecere în excentricități în pătura socială de români îmbogățiți peste noapte…

Printre acestea se numără și întâmplarea ce a avut loc la unul din cele mai scumpe restaurante din Cluj. unde se servește carne îmbrăcată în foiță de aur.

Un platou de carne de vită în foiță de aur costă 6.000 de lei, și restaurantul nu duce lipsă de clienți.

Printre ei s-a numărat zilele trecute și un cățel din rasa American Bully, căruia stăpânii i-au dat să mănânce vită în foiță suflată cu aur.

”Binemeritatul creekstone ribeye în foiță de aur pentru cel mai bun campion, Thor”, au transmis cei de la Bully RO Kennel Club, asociația crescătorilor de American Bully.

”E o carne de cea mai bună calitate cu foiță de aur, bineînțeles pentru un câine de anvergura lui și carnea trebuie să fie pe măsură”, au adăugat cei de la restaurant.

Însă nu toată lumea a apreciat gestul…

”Să-i amintească cineva proprietarului câinelui (nu mă îndoiesc că nu ar fi aflat până acum), că hrana cu adevărat de calitate pentru câini nu este ceea ce consumăm noi, oamenii.

Dimpotrivă, săracul Thor ar fi meritat boabe sau o conservă de calitate (probabil le are și pe acelea în meniul zilnic) dar nu ar mai fi fost un gest cu care stăpânul să rupă gură târgului. E mai potrivit, cred, să ne afirmăm cu ceea ce facem pentru noi și pentru ceilalți, nu cu câinele, pe care se presupune că îl iubim și atât.

Îi propun proprietarului un gest prin care să își spele păcatul față de Thor și să demonstreze că iubește într-adevăr animalele:

Un platou la Transylvania Steakhouse de vită cu foița de aur, după cum am reținut, costă 6.000 de lei (cel mai scump). Asta înseamnă cam 50 de saci cu hrană solidă pentru câini, pe care să îi doneze unui adăpost pentru animale”, a fost provocarea lansată într-un comentariu, la care stăpânul câinelui nu a răspuns.

@the_brkc_family Well deserved CREEKSTONE RIBEYE in gold foil for the best champion, THOR❤️ @Transylvania Steak House #foryou #fyp #viral #thor ♬ original sound – BullyRoKennelClub