Cluj: Pentru că nu purta mască, o femeie a fost târâtă de poliţişti şi băgată cu forţa într-o ambulanţă - video

25 Oct 2020 | scris de Monica Pavelescu

Un clujean a filmat, de la balconul său, momentul în care o femeie a fost luată şi târâtă pe jos mai mulţi metri de câţiva poliţişti, după care a fost băgată într-o ambulanţă şi dusă la spital. 

Cluj: Pentru că nu purta mască, o femeie a fost târâtă de poliţişti şi băgată cu forţa într-o ambulanţă - video

Imaginile au fost postate ulterior pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj de Daniel Rebrişorean, însoţite de următorul comentariu: ”Acum câteva minute. Tind să cred că, cauza este nepurtarea măştii. Mai multe detalii nu ştiu”.

Imaginile au devenit virale în scurt timp. Inevitabil și părerile au fost împărțite, unii remarcând brutalitatea poliţiştilor, care s-au comportat cu femeia ca şi cu un răufăctor periculos, imobilizând-o şi târând-o mai mulţi metri. 

Reprezentanţii Poliţiei Cluj au comunicat faptul că femeia nu purta mască şi că a refuzat să se legitimeze atunci când a fost abordată de poliţişti și că ar fi fost băgată într-o ambulanţă fiindcă i s-ar fi făcut rău. 

”Poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat o persoană care nu respecta măsurile de protecţie individuală, nepurtând mască de protecţie, fiind informata despre această prevedere legală.

I-au fost solicitate informatii pentru stabilirea identităţii, însă persoana în cauză nu a oferit informaţii în acest sens, iar din cauza stării medicale a acesteia, a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 


CLICK - Follow us on Google News