Un alt tembel circulă liber pe șosele: Aşa se conduce, din spate! Te călăreşti, faci un copil, o aia, uitaţi-vă, bă! - video

17 Noi 2021 | scris de Anita Raicu

Imaginile postate live pe rețelele de socializare au darul de a creat o stare de panică, având în vedere numărul mare al persoanelor de-a dreptul iresponsabile cu care ne intersectăm pe șosele patriei...

Un alt tembel circulă liber pe șosele: Aşa se conduce, din spate! Te călăreşti, faci un copil, o aia, uitaţi-vă, bă! - video

Un bărbat a cărui identitate nu a fost încă stabilită s-a răsturnat cu autoturismul Peugeot într-un şanţ, după ce a blocat volanul cu o sticlă de apă şi s-a așezat pe bancheta din spate a mașinii.

Pentru că o asemenea ”șmecherie” nu putea să nu fie împărtășită și altora, el a înregistrat accidentul, în ceea ce pare a fi un live pe reţelele de socializare, spunând că ”bă, ia uitaţi bă aici cum se conduce, sunt în spate!”.

”Bă, ia să vă mai arăt ceva, bă, ia uitaţi bă aici cum se conduce, sunt în spate! Nu e nimeni la volan! Aşa se conduce, din spate! Te călăreşti, faci un copil, o aia, uitaţi-vă bă, nu e nimeni la volan. Se vede clar, da, suntem pe autostradă! Hahaha! Băi, eşti nebun la cap! Ştiţi cine conduce, sticla asta de apă!", se lăuda individul, înainte de ajunge în şanţul de lângă autostradă.

După aproape un minut, maşina a început să vireze la dreapta, iar ”şoferul” şi cealaltă persoană din maşină nu au putut să recapete controlul volanului. 

După accident, cealaltă persoană din maşină a spus: „Opreşte, stinge, să nu ne vadă şi să cheme poliţia!”

Imaginile au ajuns și pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol. Reprezentanţii instituţiei au atașat și un mesaj clipulului: ”Atunci când nici pilotul automat al propriei tale maşini nu te suportă...”


CLICK - Follow us on Google News