3dots.ro

Gorj. Un consilier local s-a apucat să are stadionul pe care copiii jucau fotbal

Gorj. Un consilier local s-a apucat să are stadionul pe care copiii jucau fotbal

Un consilier local al comunei Aninoasa din județul Gorj a intrat cu tractorul și a arat terenul de fotbal pe care copiii din sat se jucau.

Incidentul s-a petrecut în satul Groșerea, comuna Aninoasa (Gorj), chiar în Săptămâna Patimilor, în Joia Mare.

„O zi neagră pentru Aninoasa. Terenul de sport din satul Groșerea a fost arat de consilierul Coară, care nu s-a gândit că este Săptămâna Mare și Joia Mare! Știm că este răzbunare politică.

Păcat nu te gândești domnule consilier de 2 lei la copiii noștri, la nepoții noștri și la sănătatea lor.

Sportul înseamnă viață sănătoasă! Vă pot spune că vom lupta cu toate forțele pentru cetățeni”, a luat atitudine un locuitor al comunei un cetățean prezent la fața locului, citat de pandurul.ro.

Ilie Petroi, primarul comunei Aninoasa spune că acel consilier nu este proprietarul terenului pe care l-a arat. Mai mult, edilul arată că terenul de fotbal s-a realizat din dorința oamenilor, proprietari, care au lăsat zona liberă pentru a face copiii sport.

”Acolo au apărut niște discuții, proprietarii și-au vrut terenul înapoi și a ieșit un scandal care nu își avea rostul. Înțeleg că s-au aprins lumânări acolo, s-au blestemat și și-au spus cuvinte grele.

Lucrurile trebuiau negociate, nu se rezolvă cu parul. Consilierul local nu este proprietar. Primăria nu are niciun amestec acolo”, a precizat primarul pentru sursa citată.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs