Consilier în Camera Deputaţilor, unui poliţist: 'Aştept pe unu' în p..a mea, nu mai te lua de mine!' - video

04 Sep 2019 | scris de Monica Pavelescu

Fostul consilier pe probleme de sport al deputatei de Prahova Laura Moagher, Lucian Rădulescu a fost vizibil deranjat de faptul că i s-a imputat, ca unui muritor de rând, staționarea într-un loc nepermis, pe un drum din localitatea prahoveană Păuleşti.

Consilier în Camera Deputaţilor, unui poliţist: 'Aştept pe unu' în p..a mea, nu mai te lua de mine!' - video

În încercarea de a intimida și de a scăpa neamendat, bărbatul aruncă legitimaţia de consilier parlamentar poliţistului, căruia îi reproşează pe un ton arogant că a îndrăznit să-l deranjeze, sugerându-i chiar că ar fi bine să nu aibă un conflict cu el.

”Încerci tu cu mine d-astea?”, ”Hai cu mine să-ţi arăt ceva, vino încoa'!”, ”Nu cred că vrei să ai un conflict cu mine”, ”Dă-i drumu' şi dă amendă”, ”Aştept pe unu' să-mi bage gaze, în p..a mea!”, sunt doar câteva dintre frazele folosite de fostul consilier Lucian Rădulescu în dialogul cu poliţistul care încerca să-i explice că a ignorat semnul de circulaţie cu ”oprirea interzisă”.

În cele din urmă, Rădulescu se urcă la volan şi pleacă în trombă, lăsându-i pe poliţişti fără reacţie.

Dialogul a fost înregistrat video şi a fost postat de poliţistul Marian Godină pe pagina sa de Facebook. Imaginile sunt însoţite de mesajul:

”Comuna Păuleşti, judeţul Prahova România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe!

Când ai legitimaţie de consilier la Camera Deputaţilor, ai impresia că legea nu e şi pentru tine. Începi să arunci legitimaţia şi să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt şi poliţişti care nu se tem.”

Potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, Consilierul PSD din Camera Deputaţilor consumase bături alcoolice. Acesta a fost sancţinat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, oprire neregulamentară şi adresare de injurii şi nerespectarea dispoziţiilor poliţiştilor

”Nu tolerez un astfel de comportament şi încălcarea legii. Pentru oricine legea este egală şi astăzi (4 septembrie n.r.) voi încheia orice relaţie de muncă cu dânsul. Nu pot să accept aşa ceva. Este la cabinetul meu încă de la începutul mandatului meu de parlamentar, dar până acum nu am avut astfel de probleme cu dumnealui. Limbajul folosit şi comportamentul chiar m-au dezamăgit. Îmi cer scuze eu în numele lui”, a declarat deputatul PSD Laura Moagher.

Contactat telefonic de cotidianul Adevărul, protagonistul nu a vrut să comenteze incidentul din trafic, dar a ţinut să-şi ceară scuze invocând faptul că ”era nervos”. ”Îmi cer scuze, a fost o ieşire nepotrivtă. Eram nevros pentru că aşteptam pe cineva”, a fost singura declaraţie pe care Lucian Rădulescu a acceptat să o facă pe marginea acestui eveniment.