Constanța. O mamă a vrut să își arunce copilul în fața mașinilor susținând că e posedat - video

05 Oct 2022 | scris de Ioana Tomozei

O situație ciudată s-a întâmplat în Constanța pe 3 octombrie. O femeie a fost împiedicată de mai mulți trecători să își arunce copilul în fața mașinilor, susținând că acesta este posedat.

Constanța. O mamă a vrut să își arunce copilul în fața mașinilor susținând că e posedat  - video

Spre stupoarea trecătorilor aflați în zonă, o femeie a fost văzută alergând, cu o fetiță aproape dezbrăcată în brațe, bolborosind cuvinte ce sunau a descântec.  

Martorii au declarat că femeia susținea că fata ei este posedată și că, aruncând-o în fața mașinii, scăpa de ”tot ce este necurat din ea”.

După ce mai mulți trecători au intervenit, mama și fiica ei au plecat de la locul incidentului cu o mașină, care a fost ulterior ridicată de poliție, după ce fusese abandonată în mijlocul unei parcări, informează replicaonline.ro

”Astăzi, 3.10.2022, mă aflam în drum spre casă, când dintr-o dată zăresc în fața mea o doamnă cu o fetiță în brațe. Fetița era dezbrăcată, dar acoperită cu un cearceaf peste și îi spunea descântece. Mi s-a părut ceva ciudat și am urmărit-o cu scopul de a vedea ce face.

După 5-10 minute de mers cu copilul în brațe, a pus-o jos, precizez că era în picioarele goale și a legat-o la ochi, mai precis i-a acoperit toată fața la copil cu cearșaful, după care a luat-o înapoi în brațe și a intrat în mașină, ea s-a pus pe partea dreaptă iar fetița era afară, în fața ei și femeia o lega de mâini cu geanta!.

Am intervenit! Eu împreună cu un domn din spatele meu. A luat fetița în brațe și ne-a zis că "Ea vede tot, este posedată". Și a lăsat mașina deschisă și a început să alerge.

Am sunat la poliție. A vrut să arunce copilul în stradă în fața mașinilor, nu am lăsat-o să facă așa ceva! A venit poliția, ce credeți că s-a întâmplat? Au lăsat-o să plece zicând că nu are ce să-i facă! Să sperăm că rămâne în viață copilul!”, a relatat unul din martorii scenei.

Ulterior, la audieri, femeia a susținut că, de fapt, copilul avea febră și că ar fi sunat medicul, însă tratamentul indicat nu își făcea efectul și a decis să îl scoată afară să se răcorească.

Protecția copilului spune că a identificat rudele femeii și cărora, până la finalizarea anchetei sociale și a poliției, le va fi încredințat.

Ulterior, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele mamei pentru rele tratamente aplicate minorului.

”În cursul zilei de 3 octombrie, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiul Constanța, o femeie ar aplica rele tratamente copilului său.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în cauză, precum și pe copilul pe care îl ținea în brațe. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. De asemenea, polițiștii au transmis o sesizare către D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor”, au transmis reprezentanții IPJ.


CLICK - Follow us on Google News