3dots.ro

Constanța, scandal între dealeri și consumatori de droguri. Fiul unei foste procuroare DIICOT a împușcat un alt tânăr care îl înjunghiase

Constanța, scandal între dealeri și consumatori de droguri. Fiul unei foste procuroare DIICOT a împușcat un alt tânăr care îl înjunghiase

Din articol:

Conflict violent cu impuscături în Constanța, din cauza consumului de alcool și, posibil, de droguri. Un adolescent de 16 ani a fost injunghiat in spate iar acesta la rândul lui l-a impușcat pe agresor, provocându-i răni la cap și gât.

Cei doi fac parte dintr-un grup de prieteni aflați in atenția poliției pentru consum de droguri.

Scandalul a avut loc în jurul orei 2:00, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cartierul Tomis Nord din Constanța.

Din primele cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, tinerii din grup s-au luat la ceartă, spiritele s-au inflamat, iar individul de 22 de ani a spart o sticlă și l-a injunghiat in spate pe minorul de 16 ani.

Adolescentul ar fi ripostat imediat, a scos un pistol neletal, spus autorizării, și a tras de mai multe ori in agresor nimerindu-l in cap, gât și piept.

Adolescentul înjunghiat, având plămânul perforat, a fost transportat la spital și operat.

Poliția susține că a fost intocmit un dosar penal pentru infracțiunile de loviri și alte violențe și vătămare corporală. Nu menționează pistolul pentru că arma nu a fost găsită încă.

Surse din anchetă spun însă că minorul, care este fiul unei procuroare DIICOT, pensionată recent, după nouă ani de activitate în cadrul instituției, a fost prins de mai multe ori de polițiștii din Constanța cu droguri asupra lui. Ultima oară in data de 31 iulie anul curent iar dosarul a fost trimis la DIICOT Constanța.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs