Constanța. Supriza unui șmecher care a vrut să agreseze un șofer – din mașină au coborât mascații, care l-au luat pe sus – video

Constanța. Supriza unui șmecher care a vrut să agreseze un șofer. Din mașina acestuia au coborât mascații, care l-au luat pe sus - video

Imaginile surprinse de o cameră de bord pe Bd-ul Tomis din Constanța, marți seara, au devenit virale, după ce șmecherul care voia să agreseze un șofer s-a trezit că din mașină  dintr-o mașină au coborât mai mulți luptători din Serviciul de Acțiuni Speciale, ca să-l liniștească.

Din imagini se vede cum tânărul, care este însoţit de o femeie, traversează prin loc nepermis și mergând foarte încet şi este la un pas de a fi lovit de o maşină care circula cu luminile de avarie pornite.

În acel moment, tânărul se întoarce spre șoferul care oprise mașina și îi cere în mod agresiv socoteală pentru că era să-l accidenteze.

Numai că a avut surpriza ca din mașină, un microbuz Mercedes, să coboare mai mulţi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale, care l-au împins pe trotuar.

Tânărul a continuat să facă scandal şi a început să îi ameninţe pe poliţişti.

”La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis, un bărbat, de 32 de ani care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliției.

Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somațiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acesteia la sediul Secției 3 Poliție.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.