3dots.ro

Constanța. Un șofer din a coborât din mașină și a dirijat traficul, exasperat de haosul din intersecție – video

Constanța. Un șofer din a coborât din mașină și a dirijat traficul, exasperat de haosul din intersecție – video

Exasperat de haosul dintr-o intersecție în care semafoarele nu mai funcționau, un șofer din Constanța a coborât de la volan și a început să dirijeze circulația.

Apreciind intervenția salutară, ceilalți șoferi s-au adaptat repede situației și au respectat întocmai indicațiile bărbatului din mijlocul intersecției.

Scena a avut loc la intersecția dintre Bulevardul Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja din Constanța. Momentul a fost surprins de un alt șofer, care aștepta în coloană.

Din imagini, se poate observa cum bărbatul își ia rolul foarte în serios, iar atunci când vede că nu este ascultat, se enervează și intră în dialog cu șoferii „indisciplinați”.

Potrivit jurnaliștilor din presa locală, sistemul de semaforizare din intersecția respectivă a fost oprit total începând de sâmbătă seara.

„Această măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu, se reconfigurează intersecția, iar stâlpii de semaforizare vor fi mutați. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite, la fel ca și automatul de dirijare a traficului.

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative.

În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, au transmis, zilele trecute, reprezentanții Primăriei Constanța într-un comunicat de presă.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs