3dots.ro

Constanța. Drugtest-ul cerut de un șofer polițiștilor, pentru cel cu care avusese o altercație în trafic, a relevat că și el consumase droguri

Constanța. Drugtest-ul cerut de un șofer polițiștilor, pentru cel cu care avusese o altercație în trafic, a relevat că și el consumase droguri

O altercație în trafic izbucnită între doi șoferi din Constanța, le-a adus amândurora deschiderea unor dosare penale, după ce unul dintre ei a cerut testarea cu drugtestul a celuilalt, dar s-a constatat că și el consumase droguri!

Cazul de-a dreptul ireal s-a petrecut într-o localitate din județul Constanța. Un șofer a cerut testarea cu drugtestul a unui alt conducător auto cu care avusese un conflict în trafic, iar ambii au fost depistați pozitiv la amfetamină.

Pe 17 septembrie, în jurul orei 19.55, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu – Postul de Poliție Lumina au fost sesizați, de un conducător auto cu privire la faptul că a avut un conflict în trafic, cu un alt șofer, solicitând testarea acestuia cu aparatul drugtest.

”La fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului Rutier, care au procedat la testarea cu aparatul drugtest a ambilor conducători auto, rezultatele fiind pozitive la amfetamină”, a precizat IPJ Constanța.

Ulterior, șoferii au fost conduși la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs