Reacţia soţiei bărbatului ucis şi mama fetei violate din Corbu: «Ce-ai făcut şi nu ştiu eu?»

02 Iul 2021 | scris de Cristina Romanescu

O crimă oribilă a zguduit în această dimineaţă localitatea Corbu, din judeţul Constanţa. Un bărbat cu cagulă înarmat cu un cuțit a pătruns în casa unei familii, unde a violat o fată de 20 de ani şi l-a omorât pe tatăl ei, care a încercat să o protejeze.

Reacţia soţiei bărbatului ucis şi mama fetei violate din Corbu: «Ce-ai făcut şi nu ştiu eu?»

Sora cea mică a victimei violului, o adolescentă de 15 ani, a fost cea care a sunat la 112.

Martorii spun că agresorul a intrat peste familie în toiul nopţii şi a întrebat care dintre cele două fete este majoră. A luat fata cea mare în dormitor, moment în care tatăl a încercat să-şi apere copilul. Atunci, bărbatul de 41 de ani a fost atacat cu cuţitul.

Soţia bărbatului şi mama fetei violate a fost legată în baie de agresor şi tăiată cu la o mână. Deşi era în vizibilă stare de şoc, femeia a spus că nu are nevoie de asistenţă medicală la sosirea echipajelor de poliţie şi ambulanţă.

Femeia susţine că criminalul ar fi spus că soţul ei ar fi avut o aventură cu soţia lui, motiv pentru care a vrut să se răzbune. "Ce-ai făcut şi nu ştiu eu?", a strigat femeia disperată.

Ministrul de Interne, despre criminalul de la Corbu: "Este vorba despre un dement, un dezaxat. În câteva ore va fi reţinut"
Un tată a murit încercând să-şi apere fiica, la Corbu. Criminalul a dat buzna peste ei în casă, noaptea trecută
O mamă din SUA și-a ucis cei trei copii, după un presupus episod de depresie post-natală: "Ar fi făcut totul pentru ei. Asta e cel mai greu de înțeles".

Ministrul de Interne a reacționt în urma crimei de la Corbu. Aflat în vizită de lucru pe litoral, Lucian Bode a spus că există un cerc de suspecți și că, în câteva ore, suspectul va fi reținut.

"Ancheta este în derulare. Sunt efective de la IGPR, Direcția de Investigatii Criminale, avem un cerc de suspecți. Cred că este vorba de ore în care suspectul va fi reținut. Avem declaratiile a doi martori. În câteva minute de la apelul la 112, colegii noștri au ajuns acolo, dar din păcate este o persoană decedată.

Vom vedea care e mobilul crimei: răzbunare, jaf, nu pot să mă pronunț acum. Vom vedea dacă au dispărut din casă lucruri. Cel mai important e ca echipa de la fața locului să identifice autorul și să-l aducă în fața instanței", a declarat Lucian Bode.

 


CLICK - Follow us on Google News