Cântăreţul de muzică populară Corin Dobrinescu și-a piedut viața într-un accident rutier - video

23 Mai 2021 | scris de Anita Raicu

Corin Dobrinescu, cântăreţ de muzică populară, a murit într-un accident rutier petrecut în zona localităţii Horezu. Bărbatul a traversat strada neregulamentar, iar o maşină care venea cu viteză nu a reuşit să îl evite. Paramedicii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Cântăreţul de muzică populară Corin Dobrinescu și-a piedut viața într-un accident rutier - video

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul traversează strada neregulamentar, alături de alte persoane.

Pe şosea venea însă, cu viteză, o dubă. Şoferul n-a reusit sa-l evite. Manevrele de resuscitare ale medicilor, chemaţi de urgenţă la locul tragediei, au fost în zadar.

”Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localităţii Horezu, judeţul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă şi, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat", au transmis autorităţile locale.

Şoferul nu consumase alcool, transmit reprezentanţii IPJ Vârlcea. 

Corin Dobrescu, în vârstă de 53 de ani, era de profesie inginer, absolvent al Facultăţii de Muzică din cadrul Universitaţii din Piteşti, absolvent al Şcolii de Arte si Meserii din Sibiu - secţia canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste ”Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Judeţean pentru conservarea şi promovarea culturii tradiţionale Vâlcea. 


CLICK - Follow us on Google News