3dots.ro

Patronul de la Ferma Dacilor vrea să înfieze un copil care a supraviețuit incendiului de la Tohani

Patronul de la Ferma Dacilor vrea să înfieze un copil care a supraviețuit incendiului de la Tohani

Cornel Dinicu intenționează să-l înfieze pe unicul fiu rămas în viață al fostul său bodyguard și bun prieten Lucian Ene, care a pierit alături de doi băieți ai săi în incendiul care a mistuit Ferma Dacilor. Băiatul în vârstă de 16 ani mai avea un frate geamăn și un frate în vârstă de 11 ani.

Lucian Ene, poreclit Pif, era un fost bodyguard foarte cunoscut în lumea serviciilor de securitate personală, care se găsea în cercul intim de prieteni ai lui Cornel Dinicu. Omul de afaceri, la rândul său fost bodyguard, îi devenise naș, iar Pif vizita des pensiunea de la Tonahi.

Întreaga familie, invitată de Crăciun la Ferma Dacilor

În acest context, bărbatul a venit și de Crăciun la Ferma Dacilor alături de soție și de cei trei băieți pe care îi iubea enorm, mai ales că, spun surse din anturajul acestuia, soția lui trecuse printr-un tratament de fertilizare deoarece nu reușea să rămână însărcinată. În urma intervenției medicale, în urmă cu 16 ani născuse doi băieți gemeni, iar cinci ani mai târziu a mai născut un băiețel.

În urma incendiului, femeia a reușit să scape cu viață, deși a suferit arsuri grave, împreună cu unul dintre gemeni. Sursele citate spun că văduva lui Pif, care se află în spital, are traume fizice și psihice grave.

Și-ar fi exprimat dorința de a-l înfia pe băiatul prietenului său

Pe acest fond, surse din anturajul familiei au dezvăluit, citate de Gândul, că Cornel Dinicu și-ar fi exprimat dorința de a-l înfia pe băiatul prietenului său, mai ales că Victor, propriul său fiu, în vârstă de 11 ani, s-a prăpăditl în incendiu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs