Fratele Ilenei Ciuculete despre decesul lui Cornel Galeş: Fiecare cum își așterne așa doarme

01 Dec 2019 | scris de Anita Raicu

Cornel Galeș, fostul soț al cântăreței de muzică populară Ileana Ciuculete, a murit într-un accident de mașină produs în Spania.

Fratele Ilenei Ciuculete despre decesul lui Cornel Galeş: Fiecare cum își așterne așa doarme

Decesul lui Cornel Galeș a fost anunțat inițial de Doina Belu, nașa lui de cununie, care spunea că a primit un telefon de la un agent de circulație din Spania care a anunțat-o despre tragica întâmplare. 

Ulterior, Viviana, iubita lui Galeș, alături de care acesta locuia în Spania a are locuia acesta în Spania după decesul Ilenei Ciuculete, a confirmat informația  ”Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească!”, a declarat Viviana. 

Cornel Galeș se afla la volanul unei mașini în care se mai aflau alți doi prieteni de-ai săi. În momentul în care autovehiculul a fost acroșat de un alt autoturism, Galeș, care nu purta centură de siguranță, a suferit o serie de traumatisme care i-au fost fatale.

”Cornel era la volan, nu avea centură, Erau trei în mașină. Cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a relatat Doina Belu.

Cornel Galeș a fost căsătorit cu Ileana Ciuculete, cântăreața de mucă populară care a murit în martie 2017, după o luptă cruntă cu boala nemiloasă, Hepatita C, la vârsta de 60 de ani. Coșmarul artistei a durat doar 6 zile și a început în mod ironic de Ziua Femeii, pe 8 martie.

Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, cel care a rămas să aibă grijă de mama artistei, a fost mult timp în conflict cu Cornel Galeș, motivul disputei fiind moștenirea lăsată de cântăreața de muzică populară.

Contactat telefonic, Aurel Ciuculete a declarat că nu a auzit vestea, precizând că între familia sa și Cornel Galeș nu mai exista nicio comunicare de mult timp.

"Sunt surprins de vestea pe care mi-o dați! Dar fiecare cum își așterne așa doarme. Dumnezeu le îndreaptă pe toate. Nu m-ar încânta dispariția lui, să nu credeți asta. Dar a căzut mult Cornel Galeș, iar scara pe care a fost ridicat... s-a dărâmat. Nu m-a mai interesat viața acestei persoane ingrate. Acest personaj a dispărut din anturajul familiei noastre", a declarat fratele Ilenei Ciuculete despre moartea lui Cornel Galeș.


CLICK - Follow us on Google News