Cosmin Andrei, producătorul emisiunii «Viața satului», a murit la numai 44 de ani

17 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

Cosmin Andrei, producătorul celei mai longevive emisiuni din grila postului public de televiziune, ”Viața Satului”, s-a stins din viață joi, la numai 44 de ani.

Cosmin Andrei, producătorul emisiunii «Viața satului», a murit la numai 44 de ani

Deocamdată nu se cumosc cauzele decesului.

Anunțul decesului a fost făcut public pe Facebook a fost un apropiat al său, Daniel Butănoiu.

”Din păcate, pe seară, am primit o veste tristă legata de Cosmin Andrei de la Viata Satului cum ca nu mai este printre noi! Cumplit! A plecat dintre noi împrieteniți, un tată, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Reprezentanții TVR au confirmat trista veste.

"Colegul nostru, Cosmin Andrei, cunoscutul jurnalist al emisiunii "Viața Satului", s-a stins din viață la numai 44 de ani.

Cosmin Andrei a lăsat în urmă o carieră impresionantă, la Televiziunea Română. Încă de la început, numele său a fost legat de una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România.

Povestea lui la TVR a început în 1996, când a fost angajat în funcția de reporter, pentru ca ulterior, timp de 18 ani, să ocupe funcția de producător al emisiunii Viața Satului.

De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante. Dintre acestea, amintim distincția pentru emisiunea Viața Satului, primită în 2015, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu - Trofeul APTR pentru cel mai reprezentativ program de televiziune care a contribuit la dezvoltarea audiovizualului ramânesc de după anul 1989. Dumnezeu să-l odihnească!".


CLICK - Follow us on Google News