Gabriel Cotabiță, vedere mai bună după infecția cu noul coronavirus: «Nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul»

22 Ian 2021 | scris de Monica Pavelescu

Gabriel Cotabiță a trecut cu bine peste infecția COVID-19 și spune că se simte foarte bine. Mai mult, cântărețul afirmă că, fără să-și poată explica fenomenul, a constatat că i s-a îmbunătățit și vederea.

Gabriel Cotabiță, vedere mai bună după infecția cu noul coronavirus: «Nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul»

Gabriel Cotabiță, în vârstă de 65 de ani, a fost internat în spital pe 5 ianuarie, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Deși starea sa nu a fost una gravă, el a avut nevoie de monitorizare permanentă, pe fondul problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în trecut. 

”M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa.

Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate. M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara.

Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”,ne-a spus Gabriel Cotabiță, pentru impact.ro.

Deși nu își poate explica fenomenul, Gabriel Cotabiță afirmă că a constatat că după ce a trecut de COVID-19m i s-a îmbunătățit vederea și că nu mai e nevoie să poarte ochelari. 

”Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari.

Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”, a povestit artistul. 


CLICK - Follow us on Google News