CRBL, dus la spital, în urma unui accident cu motocicleta, după o depășire neregulamentară

Autor:

Data:

CRBL, dus la spital, în urma unui accident cu motocicleta după o depășire neregulamentară

Cântărețul CRBL, în vârstă de 45 de ani, a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de mașini și a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Accidentul rutier s-a produs în orașul Hațeg, județul Hunedoara.

”La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în faţa sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, a comunicat IPJ Hunedoara,.

Conform unor surse din cadrul anchetei, persoana care conducea motocicleta, despre cae vorbește comunicatul Poliției, este CRBL.

În urma evenimentului rutier, cântărețul a fost rănit și a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. CRBL și bărbatul de 46 de ani, șoferul autoutilitarei, au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.