3dots.ro

Craiova. Putea fi prevenită crima din Grădina Botanică? Psiholog criminalist: ”Un astfel de copil s-o fi născut OK, dar ceva l-a stricat!“

Craiova. Putea fi prevenită crima din Grădina Botanică? Psiholog criminalist: ”Un astfel de copil s-o fi născut OK, dar ceva l-a stricat!“

Din articol:

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu este de părere că atacul sângeros petrecut în Grădina Botanică din Craiova ar fi putut fi prevenit.

Specialistul crede că, în primul rând, superiorii elevului de la liceul militar la care studia ar fi trebuit să sesizeze că ceva este în neregulă cu el și ar fi trebuit să intervină.

Crima putea să fie prevenită. Vreau să vă spun că și eu am făcut Liceul Militar la Breaza, dar … alte vremuri. Acolo poate că dirigintele, poate comandantul de pluton, poate psihologul ar trebui să ne spună mai multe lucruri despre acest elev.

În altă ordine de idei, un astfel de copil s-o fi născut OK, dar ceva l-a stricat: familia, anturajul, nu știu, necazurile Eu cred că cel mai bine îl cunosc colegii lui de clasă.

Din informațiile care circulă în mass-media, fetița a sunat la 112 și a spus că a fost atacată din spate, de cineva cu o mască. Vă dați seama, păi ce minte diabolică să faci așa ceva?”, a declarat criminalistul într-o intervenție la Antena 3.

Pe de altă parte, jurnaliștii prezenți la înmormântarea adolescentei ucise relatează despre mărturiile colegilor acesteia care povestesc că cel care a ucis-o cu sânge rece, de fapt, o urmărea de câteva luni și o amenințase.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs