3dots.ro

Crima din Sectorul 4 al Capitalei. Cadavrul găsit este al unei fetițe de 12 ani. Mama ei, reținută în Spania

Crima din Sectorul 4 al Capitalei. Cadavrul găsit este al unei fetițe de 12 ani. Mama ei, reținută în Spania

Din articol:

Procurorii care coordonează ancheta în cazul crimei descoperite într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei au anunțat că au reușit să stabilească identitatea cadavrului găsit.

Este vorba despre o fată de 12 ani, care locuia cu mama și partenerul acestuia în apartamentul închiriat în Sectorul 4, în care i-a fost găsit cadravul, ascuns în lada canepelei din dormitor.

Inițial anchetatorii credeau că trupul neînsuflețit care ar fi fost ascuns în piesa respectivă de mobilier de mai multe săptămâni era al mamei fetei ucise.

Conform legiștilor fetița a fost ucisă prin strangulare și nu a fost agresată sexual.

Concubinul mamei sale este recidivist  și este cercetat în două dosare penru lovituri și alte violențe și vătămare corporală din culpă.

Părinții ei erau despărțiți de mai multă vreme și încă de la începutul lunii mai tatăl fetei decedate le dăduse dispărute atât pe fosta sa soție cât și pe fiica lor în vârstă de 12 ani.

Părinții copilei lucrau amândoi în străinătte și aveau o înțelegere verbală: atunci când femeia era în țară, fata stătea cu ea, afirmă surse din anchetă.

De asemenea, România TV anunță că mama fetei decedate a fost reținută în Spania.

Potrivit informațiilor din anchetă, pista principală a Poliției este că mama fetei ar fi complice. Aceasta nu ar fi reclamat situația ca să îl acopere pe concubin.

Potrivit surselor citate, cei doi ar fi plecat împreună din țară, cel mai probabil pe cale terestră.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs