3dots.ro

Crima din Sectorul 4 al Capitalei. Trupul găsit în lada patului ar putea fi al fetiței femeii care locuia cu chirie

Crima din Sectorul 4 al Capitalei. Trupul găsit în lada patului ar putea fi al fetiței femeii care locuia cu chirie

Sâmbătă a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex feminin, ascuns într-un sac de plastic în lada patului, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

Descoperirea fost făcută de proprietarul apartamentului în care locuiau un cuplu. Trupul neînsuflețit se afla într-o stare avansată de putrefacție.

Necropsia efectuată a relevat faptul că decesul a avut loc în urmă cu trei săptămâni, iar moartea a survenit în urma leziunilor produse prin lovirea cu un obiect contondent.

Anchetatorii au emis un comunicat în care explică faptul că încă nu se cunosc toate informațiile despre acest caz de crimă și că este devreme pentru a putea prezenta concluzii, inclusiv în ceea ce privește identitatea persoanei decedate.

Mai mult, surse din anchetă declară că există indicii cu privire la faptul că trupul găsit în lada patului ar putea fi al fetiței în vârstă de 12 ani a femeii care locuia în apartament.

Anchetatorii au prelevat probe ADN de la tatăl biologic al fetei și de la bunica acesteia.

”Ieri mi-au prelevat probe pentru testul ADN. M-au intrebat daca stiu numarul de la picior al fotei soţii şi al fetiţei, daca a plecat cu bijuterii, dacă are vreun lanţ cu numele ei”, a povestit pentru România TV fostul soţ al femeii ucise.

Lucruriile sunt și mai încurcate, tatăl natural al fetei afirmă că a făcut o sesizare la Poliție în urmă cu mai mult de o lună, cu privire la faptul că nu și-a mai putut contacta copilul de ceva vreme.

Tatăl biologic avea încredințată custodia fetei, dar cum ea dorea să locuiască cu mama. minora nu a fost căutată de Poliție și nu se află pe lista minorilor dispăruți.

Deci, în prezent este vorba de cel puțin două persoane dispărute, mama și fiica ei în vârstă de 12 ani. E de subliniat faptul că nici concubinul mamei nu a fost găsit până acum, presupunându-se că ar fi părăsit țara. 

Mama femeii care locuia în apartamentul din Sectorul 4 spune că nu a primit niciun semn de la fiica ei de la Paşte, când a primit un SMS, dar se întrebă dacă și acesta a fost trimis cu adevărat de fiica ei.

”După Paşte a fost ultima dată când mi-a trimis mesaj. Nu știu daca l-a scris fata mea. Mămică, suntem la Suceava, fata e cu noi, nu a vrut sa rămână acasa, venim„, a povestit femeia la România TV.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs