3dots.ro

Craiova. Criminalul din Grădina Botanică avea în rucsac obiecte cu însemne satanice. Masca purtată era asemănătoare cu cele din Squid Game

Craiova. Criminalul din Grădina Botanică avea în rucsac obiecte cu însemne satanice. Masca purtată era asemănătoare cu cele din Squid Game

Din articol:

Surse din cadrul anchetei referitoare la crima petrecută în Grădina Botanică din Craiova, relevă că, n urma perchezițiilor efectuate, în rucsacul criminalului au fost găsite mai multe obiecte ce demonstrează premeditarea gestului său.

Printre obectele găsite: maceta cu care adolescentul de 17 ani a ucis cu sânge rece, precum și o pentagramă.

Mario Fojică, elevul de la Colegiul Militar din Craiova, și-a atacat victimele cu o macetă, purta mănuși și o mască.

În momentul în care mediat a menționat faptul că în momentul atacului criminalul era mascat, mai toată lumea a asociat această mască cu una de protecție respiratorie, dar nu a fost vorba de așa ceva.

Adolescentul avea în rucsac o mască purtată de comandantul gărzilor din serialul corean Squid Game (Jocul Calamarului – N.R.), difuzat de Netflix.

Tot în cadrul perchezițiilor, polițiștii au mai găsit asupra tânărului obiecte ce țin cumva de afilierea sa la un cult satanist.

Adolescentul avea asupra sa o pentagramă întoarsă, un simbol recunoscut al satanismului. Pe husa telefonului său era o fotografie care simboliza Apocalipsa, iar husa în care își ținea căștile pentru telefon avea forma unei grenade.

În plus, tricoul purtat de criminal avea inscripționat număarul 27 – exact data zilei în care a comis măcelul. Mergând pe ideea simbolurilor satanice, cifra 27 are și ea o semnificație ocultă – este suma a trei cifre de 9, numărul care simbolizează ”împlinirea divină şi căderea omului”.

Adolescentul Mario Fojică a fost prins la câteva minute după ce a comis fapta. Nu părea să aibă vreun regret și nici nu era deloc speriat. Părea resemnat și zâmbea. La început, toată lumea a crezut că este sub influența drogurilor, dar testul antidrog a infirmat această ipoteză.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă elevul era cu adevărat un adept vreunui cult satanist, dacă participa la ritualuri sau chiar făcea parte dintr-o grupare satanică.

Fiul polițistului din comuna doljeană Calopăr se află în prezent în arestul poliției doljene. Este acuzat de omor și tentativă de omor, informează cotidianul Adevărul.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs