Mătușa Alinei, fata ucisă la Mangalia: criminala i-ar fi zis mamei ei, din arest, „să zici bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă”

Mătușa Alinei, fata ucisă la Mangalia: criminala i-ar fi zis mamei ei, din arest, "să zici bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă"

Noile informații despre cazul Loredanei, tânăra de 18 ani din Vaslui, care și-a ucis cea mai bună prietenă într-o cameră de hotel din și apoi i-a lăsat cadavrul într-un parc din Mangalia, relevă un profil psihologic pe care criminala încearcă, se pare, să-l ascundă în spatele unor aparente remușcări.

Mătușa Alinei, victima Loredanei, a povestit ce au aflat vecinii de la mama acesteia. Ea este convinsă că invidia a determinat-o pe Loredana să recurgă la o astfel de faptă.

“Era ceartă mare între ele, că Loredana avea un prieten, iar mamă-sa nu-l accepta. Mereu îi spunea că Alina învață, că e cuminte, avea un prieten, nu o sută. Alina s-a plâns la sora ei mai mare, i-a spus că nu se înțelege cu Loredana, iar sora ei a sunat-o pe mama Loredanei și i-a spus ”uite ce îi face Alinei, își bate joc de ea, vrea să o dea la golani”, dar ea i-a răspuns ”ei, lasă, Izabela, că ele se ceartă și se împacă”.

După ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat, i-a dat mesaj surorii Alinei ”îmi pare rău că nu am intervenit”. Ea putea să spună atunci ”măi, fată, tu ai luat copila asta la Constanța, nu-ți bate joc de ea, sunteți de aici din sat”.

Am înțeles de la o femeie de aici, din comună, că mama Loredanei ar fi povestit că fata i-a zis, când s-au văzut în arest, ”să zici mii și mii de bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă”.

Vă dați seama câtă invidie avea pe Alina, dacă venea cu ea pe tren, i-o aducea lu’ mamă-sa acasă. Îmi tot spun oamenii că au auzit că Loredana regretă ce a făcut… Când aud astfel de vorbe, nu mai pot, tremur toată. Nu vreau să mai aud astfel de vorbe. “Regretă!”. Incredibil!”i, conform Vremea Nouă.