3dots.ro

Cei trei bărbați suspectați că l-au ucis pe Adrian Kreiner au fost identificați

Cei trei bărbați suspectați că l-au ucis pe Adrian Kreiner au fost identificați

Cei trei criminali care l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner au fost identificați, după ce polițiștii au urmărit noi piste și ar fi identificat un bărbat care l-a găzduit pe unul dintre ei.

Conform informațiilor furnizate de surse din cadrul anchetei este vorba despre trei bărbați din județul Dolj, în ale căror locuințe se efectuează în prezent percheziții.

Până în acest moment, niciunul dintre ei nu a fost reținut și se ia presupune că ar fi părăsit țara.

Identificarea a fost făcută cu ajutorul probelor ADN ridicate din mai multe locații, dar și pe baza declarațiilor mai multor martori.

Noaptea trecută, anchetatorii au percheziționat domiciliul unui bărbat în vârstă de 44 de ani din județul TImiș care, în acest moment, se află în custodia poliției.

Bărbatul, care este acuzat de complicitate la crimă și este bănuit că l-ar fi găzduit pe unul dintre potențialii asasini ai afaceristului din Sibiu. De asemenea, el i-ar fi ajutat cu transportul și urma să vândă ceasurile furate.

Deși inițial s-a vehiculat ideea unei răzbunări și a unui asasinat la comandă, se pare că mobilul crimei a fost jaful.

De asemenea există informații că membrii grupării ar fi acționat la fel și în străinătate, unde monitorizau oameni de afaceri, îi jefuiau și apoi dispăreau.

În urmă cu aproape două săptămâni, Adrian Kreiner a fost bătut și jefuit în propria casă. Trei indivizi i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro. În casă mai erau iubita și fiica omului de afaceri. Fiica a fost bruscată și ameninţată cu pistolul pentru a le spune unde sunt banii. Afaceristul a murit la spital din cauza rănilor suferite.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs