Cristi Chivu: «Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, staţi dracu’ acasă!»

19 Mar 2020 | scris de Monica Pavelescu

Cristi Chivu, fostul căpitan al naționalei de fotbal, care locuieiește în prezent la Milano, urmărește cu atenție modul în care evoluează pandemia în România, îngrijorat, cu siguranță, de cei dragi, mai în vârstă, care se află în țară. .

Cristi Chivu: «Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, staţi dracu’ acasă!»

După ce a văzut unde a ajuns Italia din cauza comportamentului iresponsabil al unor oameni, Chivu le-a transmis românilor următorul mesaj, prin intermediul PROTV:

”E singura soluție, nu e de glumă. Evitați să vă expuneți riscului de a da sau a lua acest virus! Boala asta e foarte uşor de transmis. Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, staţi dracu’ acasă! Asta-i ideea! Nimic nu va mai fi la fel cum a fost până acum, trebuie să învăţăm din chestia asta! Trebuie să ne protejăm bătrânii, să nu ne credem eroi, să avem grijă unii de alţii”.

Chivu a mai povestit modul în care se desfășoară viața lui și a familiei sale în ultimele săptămâni. 

"Autoritățile ne-au dat un formular prin care trebuie să justificăm de ce ieșim din casă. E carantină totală, nu e de glumă! E interzis să ieșim din casă. Se pare că e singura măsură importantă pentru a nu răspândi acest virus. E un virus nou, de care nu știm foarte multe, nu știm cu ce se trateaza.

Se presupune că atât timp cât stăm în casă riscul e minim. Avem un formular pe care trebuie să-l completam de fiecare dată când ieșim. În rest, stam în casă. Nu se știe ce se va întâmpla, noi ne așteptăm la orice. Dacă măsurile luate nu vor avea rezultat, se vor lua altele mult mai drastice", a adăugat Chivu.

Totodata, sotia sa, Adelina Chivu, s-a declarat dezamăgită de faptul că mulți români din diaspora au ales să se întoarcă în țară.

"Am fost supărată când am aflat că românii din Italia și Spania pleacă în România. Asta m-a speriat. Am și eu părinți, am rude, am prieteni...", a spus Adelina Chivu.


CLICK - Follow us on Google News