3dots.ro

Ce loc de muncă are Cristian Cioacă, după eliberarea din închisoare

Ce loc de muncă are Cristian Cioacă, după eliberarea din închisoare

Din articol:

Fostul polițist Cristian Cioacă s-a trezit în fața unei noi realități, după 9 ani petrecuți în închisoare, a fost nevoit să se reorienteze profesional, fiind evident faptul că  nu mai putea fi reîncadrat ca angajat al Ministerului Afacerilor Interne.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv la 15 ani și 8 luni de închisoare în 2014 pentru că şi-a ucis soția, Elodia Ghinescu, dispărută în 2007.. La vremea respectivă, cazul a incitat opinia publică din cauza faptului că rămășițele femeii nu au fost niciodată descoperite.

Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare în august 2023, după ce judecătorii i-au admis cererea de eliberare condiţionată, decizia instanţei fiind definitivă.

La ieșirea din Penitenciarul Mioveni, Cioacă a declarat că își va vedea de viață și va încerca să-și protejeze familia.

”Today it’s the first day of the rest of my life! Plecând de aici vă imaginați că voi trăi. Nu știu câte cărți o să scriu, habar n-am. Nu știu ce o să fac. Nu am avut o viață normală. Lăsați-mă să-mi văd de viață”, a declarat Cristian Cioacă la ieșirea din închisoare.

Conform unor surse apropiate, în prezent, Cristian Cioacă este șoferul Mariei Vasii, avocata care l-a reprezentat în instanță.

Sursele care au confirmat nouă ocupație a fostului polițist menționează că, deși nu practică în fiecare zi această activitate, Cioacă face toate eforturile să se reintegreze în societate.

 

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs