3dots.ro

”Nu mă simt vinovat!”. Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei, afișându-se public alături de femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui – video

”Nu mă simt vinovat!”. Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei, afișându-se public alături de femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui – video

Din articol:

La aproape 79 de ani, Cristian Gațu a recunoscut că are o nouă relație, în contextul în care se află într-un proces de divorț cu soția sa, Tamara Gațu.

De altfel, la evenimentul organizat cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la momentul în care naţionala de handbal a României a câştigat Campionatul Mondial în faţa RDG, Gațu și-a făcut apariția având-o alături pe femeia pe care soția o acuză că e noua sa parteneră, cu care locuiește într-un apartament din București.

Cristian Gațu s-a arătat dezamăgit de faptul că informații despre divorțul său au ajuns în spațiul public și a ținut să sublinieze că nu simte nicio vinovăție.

”În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil”, a fost prima poziție oficială a lui Cristian Gațu.

Întrebat dacă s-ar fi aşteptat ca divorţul său să ajungă în atenţia publicului, Gațu a răspuns: ”Nu, nu, nu! Este o decepţie, dar nu am ce să fac, trebuie să suport. Nu mă simt vinovat cu nimic. Din păcate, suntem şi trăim în România, nu avem ce să facem”.

Conform orangesport.ro, la întrebarea dacă are o nouă relație, fostul handbalist a declarat: ”Da, mi-am ales cu mâna mea soarta şi o s-o duc mai departe”.

Tamara Gațu (80 de ani), soția lui Cristian Gațu, îi cere despăgubiri de 500.000 de lei (100.000 de euro) și o pensie lunară de întreținere de 5.000 de lei.

Fostul handbalist cere divorțul și ”revenirea pârâtei la numele purtat anterior”. În schimb, Tamara Gațu vrea să își păstreze numele dobândit în urma căsătoriei.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs