Cristian Tudor Popescu, tăvălit bine de Boanchiș: ”Când te văd pe tine, îl reevaluez și pe Postelnicu!”

CTP, tăvălit bine de Boanchiș: ”Popescule, când te văd pe tine, îl reevaluez și pe Postelnicu!”

Cristian Tudor Popescu primește o reacție extrem de acidă din partea confratelul său jurnalist Răzvan Ioan Boanchiș…

CTP l-a stârnit pe Boanchiș după ultimele declarații referitoare la cazul de dopaj în care Simona Halep așteaptă decizia Tribunalului Sportiv Internațional, în care desființează, în stilu-i caracteristic, ipoteza că ceea ce i se întâmplă sportivei este și o urmare a faptului că este româncă.

Editorialistul Național îl tăvălește serios pe CTP, în articolul intitulat ”Simona Halep și Chelilo Galilei”.

”Fiind un tenisman de duminică, ozenistul cu gecuță de fochist Cristian Tudor Popescu a vrut să se pună bine cu zgura. Da, cu zgura neomarxistă din Piața Victoriei.

În consecință, ozenistul refuzat la cenaclurile de profil a atacat-o pe Simona Halep. Pe urmă a extrapolat bazaconic și a jignit tot poporul român, care e ”nostalgic după Ceaușescu”. Popescule, când te văd pe tine, îl reevaluez și pe Postelnicu!

Acum pe bune, cum îți permiți, Popescule, să dai lecții de conduită după ce ai fost săgeata infiltratului netalentat Dumitru Tinu? Tu crezi că noi am uitat de casa de comenzi ”Adevărul”?

Ne amintim și că Popescu a spus în deceniul trecut că ”oamenii care fac copii sunt nemulțumiți de viața lor”.

Nu fiți fraieri, nu puneți la suflete, că-i dați satisfacție marțianului cu chelie, încasator de meserie, care n-a fost în stare, în viața lui, să nască măcar un titlu de ziar!

Titluri de articole ratăm cu toții. Dar titlurile cărților (ale mele sunt, recunosc cu modestie, memorabile) și numele ziarelor ești obligat să le îmbraci în fracul măreției. Popescu și-a botezat ziarul ”Gândul”. Daaaaa, uscăciunea, menopauza, agonia, flecuștețul ”Gândul”!

Cristinele, tu nu scrii foarte rău, te-aș face ucenicul ucenicilor mei care n-au convins în perioada de probă, dar mi-e teamă că m-ai vinde înainte de primul colț de stradă!

Chestia asta cu Simona Halep a fost jucărie.Eu m-am vaccinat, dar n-am uitat că i-ai făcut pe antivacciniști ”maglaviți și maglavite”. Așa le spui femeilor – ”maglavite”?

Sunt peste cinci milioane și ele au avut dreptate, nu noi. Dar îți trebuie creier ca să recunoști că ai greșit. Femeile erau ”maglavite” și tu te te crezi raționalist, Cristinele? Ești ceva între Chelileo Galilei și Giordano Bulă!”, a scris Răzvan Ioan Boanchiș, în editorialul publicat de Național.