Cristina Ţopescu, mesaj public lui Tudor Chirilă: «Iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată»

19 Dec 2018

Cristina Ţopescu i-a cerut iertare într-un mesaj public lui Tudor Chirilă pentru că nu a putut să i se alăture în Piaţa Victoriei şi l-a felicitat pentru lecţia de civism pe care o oferă. 

Cristina Ţopescu a simțit nevoia să-i transmită un mesaj public lui Tudor Chirilă, în contextul în care acesta continuă să protesteze în Piaţa Victoriei şi se declară dezamăgit de numărul tot mai mic de români ies în stradă într-un moment pe care artistul îl consideră crucial pentru democraţie.

«Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în Piaţă, am pe cineva bolnav acasă şi nu pot pleca. În weekend însă, voi găsi o soluţie şi voi veni.

Iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată. Sunt mândră că există şi oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piaţă, când sunteţi atât de puţini acolo. Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piaţa Victoriei.

Voi, bucureştenii, de ce nu puteţi fi? Poate aveţi motive întemeiate. Sau nu? Poate sunteţi doar obosiţi, nu ştiu. Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulţi dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm şi om găsi pe cineva să ne înlocuiască, dacă avem probleme acasă. Mulţumim, Tudor!», a scris Cristina Ţopescu pe Facebook. 

Reacţia jurnalistei vine după ce Chirilă, alături de fondatoarele asociaţiei Dăruieşte Viaţă —  Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu —  au ieşit în ultimele seri în Piaţa Victoriei pentru a-şi arăta dezaprobarea faţă de măsurile luate, sau preconizate, de guvernul condus de PSD. 

SHARE