CTP, despre morți numai de rău: „A încetat din viață boierul academician Bălăceanu-Stolnici, unul dintre cei mai vomitivi turnători din istoria Securității”

CTP are de gând să încheie toate socotelile cu cei răposați pe lumea asta…

După ce s-a consacrat la nivel internațional, tăvălindu-l postum pe Maradona, lucru ce l-a îndemnat pe Ilie Năstase să-l roage, la modul cât se poate de serios, să nu scrie despre el atunci când îi va veni ceasul, CTP se dezlănțuie împotriva lui Constantin Bălăceanu-Stolnici.

Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici a încetat astăzi din viață, la puțin timp după ce își aniversase centenarul.

Constantin Bălăceanu-Stolnici a fost profesor universitar, doctor în Neuropsihiatrie şi Geriatrie, medic neurolog, membru de onoare al Academiei Române, membru titular fondator al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale din România

De asemenea, Stolnici a colaborat cu fosta Securitate, sub numele conspirativ ”Laurenţiu” sau ”Ionescu Paul”, fiindu-i plătite numeroase vizite în străinătate pentru diferite misiuni, aşa cum reiese din decizia CNSAS din august 2007.

Ce nu mai surprinde la CTP e încă o dată lipsa de empatie totală. E adevărat, Bălăceanu-Stolnici are cu siguranță păcatele lui, dar despre ele s-a vorbit și se poate discuta în continuare, dar, bunul simț ar trebui să te îndemne să taci, dacă n-ai nimic bun de spus atunci când cineva părăsește această lume,

„A încetat din viață boierul academician Bălăceanu-Stolnici, unul dintre cei mai vomitivi turnători din istoria Securității. A dat pe mâna organelor, contra bani și titluri universitare, zeci de ani, zeci de dușmani ai poporului, potrivit verdictului CNSAS din 2007. Mult lăudat de Securitate pentru calitatea informațiilor și capacitatea de sinteză.

Mult lăudat, de asemenea, de către Ioan Aurel Pop și Raluca Turcan, pe 7 iulie anul acesta, la Academia Română, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani. Patriarhul Daniel i-a conferit ordinul numit, cum dracu altfel, Sfântul Ioan Gură de Aur.

O întrebare pentru credincioși: unde-l va trimite Dumnezeu pe acad. dr. Bălăceanu-Stolnici, în iad, pentru păcatele lui, sau în rai, că are și Tatăl Nostru nevoie de informatori performanți?”, a scris Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories