CTP despre cazul Iorgulescu: Aş pune un pariu, Mario nu va face nicio zi de puşcărie

13 Sep 2019 | scris de Monica Pavelescu

Într-un articol publicat pe platforma online republica.ro,  Cristian Tudor Popescu și-a exprimat părerea despre accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul preşedinteului LPF, Gino Iorgulescu. 

CTP despre cazul Iorgulescu: Aş pune un pariu, Mario nu va face nicio zi de puşcărie
Mario și Gino Iorgulescu

Cristian Tudor Popescu e revoltat de nenorocirea care s-a produs săptămâna trecută, în noaptea de sâmbătă spre duminică, și declară că este convins că, la fel ca în multe alte cazuri de aceeași natură, vinovatul nu va păţi nimic.

Mario Iorgulescu, fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei maşini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice şi ghiftuit cu cocaină.

A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniştit pe sensul lui de mers.

Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viaţa.

Dacă junele Mario va trăi, aş pune un pariu cu dumneavoastră, stimaţi cititori: nu va face nicio zi de puşcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiţii legale, după cum va demonstra turma de avocaţi plătită de tata Gino. De ce cred că aşa va fi?

Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaine“, a scris CTP pentru republica.ro.


CLICK - Follow us on Google News